JAKELUMITTAREIDEN JA AUTOMAATTIEN ASENNUSTA, KORJAUSTA JA HUOLTOA YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Palveluumme kuuluu lisäksi huoltoasemien sähköurakointi sekä autopesukoneiden huolto- ja korjauspalvelut.

JAKELUMITTAREIDEN JA AUTOMAATTIEN ASENNUSTA, KORJAUSTA JA HUOLTOA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Eero Vaakanainen ja Juhani Wiren perustivat Sähköhovin vuonna 1984. Yrityksen päätoimiala on ollut alusta alkaen jakeluasemien mittariasennukset ja niiden huoltaminen. Sähköhovi oli isossa roolissa mm. kun Suomeen rantautui ensimmäiset IP-laitteet (itsepalvelumittarit joissa maksetaan sisälle kassalle). Myös maksuautomaattien asentamiset ovat kuuluneet yrityksen toimenkuvaan automaattien yleistymisestä alkaen. Yritys on toiminut koko historiansa ajan isoimpien öljy-yhtiöiden (Neste, Teboil, Shell ja ST1) palveluksessa unohtamatta kuitenkaan pienempiä toimijoita. Sähköhovi on ollut myös kehittämässä ja toteuttamassa useita eri pilottihankkeita huoltoasemille (esim. mainosnäytöt mittarikentille ja asiakkaan käyttäytymisseurantajärjestelmät).

SÄHKÖHOVI VUONNA 2017

Yrityksemme toiminta jakeluasemien huolto- ja korjauspalveluissa jatkuu edelleen. Kehitämme toimintaamme uusien teknologioiden asettamien vaatimusten mukaan ja koulutamme asentajiamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Myös uusien ja saneerattavien asemien sähköurakointi sekä autopesukoneiden huoltopalvelut on edelleen iso osa yrityksen toimintaa. Yrityksessämme toimii 5 koulutettua täysaikaista asentajaa. Kompaktin ja asiantuntevan tiimin avulla pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaidemme vaatimuksiin.

AMMATTITAITO

Koulutamme asentajiamme jatkuvasti pystyäksemme vastaamaan uuden teknologian asettamiin haasteisiin.

KOKEMUS

Yli 30 vuoden kokemuksemme luo pohjan tehokkaaseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, sekä kokonaisvaltaiseen projektien toteuttamiseen.

TURVALLISUUS

Turvallinen työskentely on palvelumme perusta. Noudatamme asiakkaidemme korkeita turvallisuusmääräyksiä, joihin pohjautuen kehitämme myös yrityksemme sisäisiä toimintamalleja.

PALVELUALTTIUS

Olemme saaneet kiitosta nopeasta vasteajasta sekä siitä että pidämme sovituista aikatauluista kiinni parhaamme mukaan.

HENKILÖSTÖ

EERO VAAKANAINEN

EERO VAAKANAINEN

VALVONTA JA KONSULTOINTI
JUHANI WIRÉN

JUHANI WIRÉN

AUTOPESUKONEET
MIKAEL LAINE

MIKAEL LAINE

JAKELUMITTARIT, AUTOMAATIT JA VALOREUNAT
JUHA SORSA

JUHA SORSA

JAKELUMITTARIT JA AUTOMAATIT
JUHA HUUHTANEN

JUHA HUUHTANEN

AUTOPESUKONEET
SEBASTIAN SANDSTRÖM

SEBASTIAN SANDSTRÖM

SÄHKÖASENNUKSET